Прочутата хип-хоп група „Гумени глави“ ще се събере за първи път от 20 години насам, за да проведе няколко концерта в страната.

Оглавени от Мишо Шамара (Big Sha), който от 2014 г. живее в САЩ, пред меломаните ще излязат още Вальо Кита и DJ Dido D. Участията на рап триото засега са потвърдени само в София и Варна. В столицата ще се проведат два поредни концерта – на 13 и 14 септември в клуб „Терминал 1“. Варненският X Disco Club пък ще даде терен на купона на 8 септември.

Рап пионерите са подготвили над 90-минутни сетове, включващи култови хитове в оригинални и осъвременени версии от ранните албуми – „Квартал 41“, „Гуми втора употреба“, „За повече пари“, „За още повече пари“, като сред тях:

„Ще му разбия главата“, „Извинявай скъпа“, „Даниела“, „Гуантанамера“, „Може да си грозен“, „Три бири“, „Никой никъде“, „Разклати ги добре“, „Лятото е супер“, „Ръцете си вдигнете“, „Трета вежда“ и др. Билетите за шоутата се котират на цени от 25 лв., а ако изчакате до последния момент, за да се сдобиете с пропуск, ще трябва да преброите 35 лв.