Станимир Гъмов извади на показ малкия приятел от гащите си и най-безцеремонно облекчи малката си нужда в Борисовата градина, разказаха потресени очевидци, пише ''Всеки ден''. За щастие актьорът е бил изловен от столичната полиция и глобен за грубата си селска проява. Но това не компенсира стреса, изживян от децата, които са го видели в ролята на пикаещото момченце.

Според запознати Гъмов често забравял, че е публична личност, и правел нелепи изцепки на обществени места. Свидетели на грозната случка в Борисовата градина разказват, че действието се е разиграло посред бял ден, докато паркът е бил пълен с деца.

„Мамо, мамо, виж чичкото от „Биг Брадър" си показва пишката", въодушевил се един от невръстните зрители на шоуто, което кукловодът спретнал напълно безплатно.

След като викът на детето разцепил въздуха, всички хора се обърнали към актьора. Гъмчо обаче не се смутил, дори напротив - личало, че въобще не му пука, че са го видели. А и какво би могъл да направи, след като действието вече е било започнато и просто му се е налагало да го довърши?

След като си свършил работата, риалити героят бързичко се закопчал и тръгнал да си ходи. В този момент обаче се появили двама полицаи, които остро го смъмрили. Клюката мълви, че случката целяла по-скоро да засрами Гъмов, отколкото да обере парите му. Тъй като обаче той се заял с униформените, обяснявайки им с цветисти реплики, че в този парк една свястна тоалетна няма, те решили да го глобят. Но явно са се съгласили със забележките на актьора към местата за облекчение, защото му взели само 5 лева - колкото да не е без нищо.



Историята бе потвърдена от Ирина Тенчева, която в телевизионно участие неволно се изтърва, че знае за срамната ситуация.

„Познавам човек, който са го глобили заради пишкане на обществено място. И вие също го познавате. За Станимир Гъмов става въпрос", каза Ирина и моментално смени темата, осъзнавайки как злепоставя актьора.

В светските среди на героя от „ВИП Брадър" не се гледа с добро око. Слабостта му към спиртните напитки неведнъж го е поставяла в срамни ситуации. „Той никога не се е съобразявал с това, че е публична личност и разпознаваемо лице. Малко от малко трябва да внимава какви ги върши. Една звезда се очаква да служи за пример, а не да си вее члена по парковете.

Представяте ли си, утре това дете, дето го е видяло, ще си мисли, че е много готино да препикаваш храстчета", разцъка се с език възмутена майка пред „Всеки ден".

Гъми обаче не е единственият, който е хващан в подобна деликатна ситуация. Преди време членът на Малък Тошко Славков също бе изваден в момент на нужна от своя собственик. Тогава даже бе щракнат от папараците на „Всеки ден".

Снимки: Булфото