Фолк певицата Мария се оказа сред малкото представители на чалга бранша, които липсваха на наградите на телевизия „Планета“.

Миньончето на фолка изненадващо не присъстваше не само на церемонията в НДК, но и на афтърпартито след нея.

А причината за първи път от години да не посети най-грандиозното събитие във фолк средите е новото й гадже Християн Гущеров.

Депутатският син буквално забранил на последната си любима да се появява на светското събитие, опасявайки се, че тя може да се изложи, пишат от .

След като стана ясно, че певицата не е номинирана в нито една важна категория и няма да спечели награда, фаталната брюнетка силно се разстрои.

Според последните слухове, фолк дивата вдигнала грандиозен скандал и на Митко Пайнера, задето името й липсва във важните категории.

Оправданията на продуцента, че едва тази година е започнала да прави хитове също не повлияло на самозабравилата се примадона и гаджето й скоропостижно решило да предотврати по-сериозни публични драми, пише kliuki.bg.

За да не се разстройва допълнително възлюбената му, Гущеров решил да я откаже да присъства на церемонията. А и фолк певицата била толкова бясна, че отказала да отиде не само на награждаването, но и на купона.