Вече законният мъж на певицата Мариана Попова и баща на детето й - Ханес, си има нова фамилия.

Въпреки вековната традиция жената да взима името на съпруга си, изпълнителката в никакъв случай не искала да слага в личната си карта сложната за произнасяне фамилия Перфлер и затова принудила годеника си да вземе нейната. От няколко дни италианецът вече се казва Ханес Попов, пише ''Всеки ден'''.

„Фамилията ми тук е значително по-популярна. Ще му викам Ханчо, Ханчо Попов. Това е бизнес решение", обяснила звездата на свои приятели.

Ханес нямал нищо против тази промяна, още повече че чужденецът развива успешно своите дела в нашата родина и нямал намерение да се връща в държавата на спагетите и пицата.

„Много ми е добре тук, евтина работна ръка, а пък печеля добре, с новата ми фамилия Попов на моите български приятели и партньори ще им е по-лесно да общуват с мен", каканижел добре подучен и самият Ханес.

Техни познати обаче твърдят, че реалната причина мъжът на Мариана да се съгласи на тази идиотщина с фамилията е просто защото тя го въртяла и на малкия си пръст и правела каквото си иска с него.



„Страшен мъж под чехъл е, каквото му заповяда, това прави, не само фамилията ще вземе, но ако трябва и пола ще си смени заради нея", злословят в музикалните среди.

Както вече писахме, Ханес и Мариана Попова се венчаха тайно на скромна церемония в курорта Свети Влас. Изпълнителката не искала да се разчува за сватбата и поканила само най-близките си. Не пропуснала обаче да уведоми бившия си любовник - президента Георги Първанов, за венчавката си.

Двойката поканила за кумове Васко Пантелеев-Ешкенази и годеницата му Станислава. Самата Мариана споделя, че всички пари за първоначално предвидената пищна церемония са били пръснати по новия им дом в полите на Витоша.

Мариана и Ханес се сгодиха сълзливо във „Вип Брадър" 2012. Оттогава нито той, нито тя отвориха дума за сватба, с което подозренията, че двамата не са наистина заедно, се подсилиха. Италианецът се появи в живота на певицата съвсем скоро след скандала с интимната й връзка с президента. Щом обаче се е съгласил да е Попов, явно е готов на всичко за нея, смятат близки до двойката.