Оказва се, че на света наистина са останали романтични мъже.

Дори и в кино средите, където сме свикнали да виждаме точно обратното.

Един от примерите за актьор, който по никакъв начин не се побира в стандартното клише за "кинозвезда - плейбой", е Хавиер Бардем.

Дали, защото е испанец, или не, оказва се, че старомодният стил все още живее в него. А коя жена не би искала да е на мястото на Пенелопе Крус и да и изпращат парфюмирани писма в плик, вместо стандартни скучни имейли?

За съжаление обаче, явно романтиката не намира особено приложение в днешното бързо прогресиращо време.

Именно заради това, Хавиер е трябвало да положи усилия, за да влезе в крак с "новото време”. Или в частност- с ролята си на кибер терорист в новия филм за Джеймс Бонд "Координати: Скайфол”.

"Едно от централните неща в моя герой са компютрите и трябваше да ми обясняват много за тях, защото за мен само написването на имейл е като да уча ракетостроене или нещо подобно. Тази материя ми е напълно чужда.

Не смятам, че това е добре, мисля, че животът върви много бързо, така че човек трябва да следва развитието на технологиите", споделя актьорът в британското шоу "Лорейн".

Бардем признава, че е въобще не се справя с новите технологии.

"Аз пиша писма, не толкова много, колкото преди, но го правя. Мисля, че това е едно от нещата, които най-много липсват на хората - саморъчно написано писмо до даден човек, особено по специален повод".