За поредна година морското турне на Hip Hop History Repeating ще премине през най-горещите клубове на Черноморието и ще направи официална спирка в Bedroom Beach Club на 10 август, сряда.

Парти платформата се завръща на най-атрактивната морска сцена за ново, още по-силно издание това лято, а тя ще се нажежи до червено още преди падането на нощта. Дневното Sun & Moon Pool Party ще избухне около басейна още в 12:00 часа, със специалното участие на DJ Doncho, Skiller, NDOE и DJ FED, които същата вечер ще предизвикат най-мощната хип-хоп експлозия за сезона.

Hip-Hop History Repeating се превърна в традиционно събитие за култовия клуб, който всяка година представя емблематични артисти, топ диджеи и денс формации, превърнали се в знакови фигури на българската хип-хоп сцена. Главни герои във взривяващия екшън на лято 2016 ще бъдат легендите Ъпсурт и Мария Драгнева, рап класикът Spens, чиито рими забиват право в целта, световният шампион по бийтбокс в Берлин 2012 - Skiller, люлинската рап икона Alex P, най-бързата уста с пробив в MTV - бургаската звезда F.O., най-надъхващите MC-та и артисти 2LICA & NDOE.... В турнето ще вземат участие едни от най-добрите hip-hop и r’n’b диджеи DJ Doncho, CASS, DJ Chuckee, DJ FED, както и денс формациите Twerk Twice и Ballet NOVA, с екстравагантна хореография и стайлинг. Всяко лято Bedroom Beach събира хиляди фенове на Hip-Hop History Repeating и черния стил, и на 10 август със сигурност ще поднесе едно незабравимо преживяване и цяло съзвездие от най-обичаните артисти в България.



Ден по-късно, 11 август, четвъртък, поп кралицата Мария Илиева ще очарова публиката на Bedroom Beach Club със своя неповторим талант, класа и изтънчен стил. Гостите на клуба ще преживеят истинска наслада за сетивата с взривяващият й концерт на брега на морето. Звездата на българската клубна музика ще изгрее на сцената с музикантите Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет) и Mr Moon (програминг, синтезатор, перкусии). Репертоарът й ще включва клубни версии на авторски парчета и кавъри на световни хитове, а сред тях със сигурност ще чуем и ремикса на горещия хит „Нека вали“, дело на резидента на клуб Bedroom DJ Dimo BG. Зад пулта ще миксират DJ Gorro и Vasco C.