Горещи разкрития около скандала с Благой Георгиев и Христина!

Оказва се, че драмата далеч не е стартирала с изневярата на Джийзъса с Биляна Евгениева, а много преди това.

„Аз изхвърлих Благо, и то не заради случката с годеницата на Сираков. Още преди това го хванах да ми изневерява с друга“, разкрила Христина пред приятелки, пише hotarena.net.

Бившата гимнастичка научила за поредната афера на мъжа си малко преди да заминат на ежегодната си почивка в Дубай. На Христина й прекипяло и този път казала край завинаги. Изгонила Благой от дома им и отказала да го придружи на почивката.

*Христина и Благой

Едва по-късно, няколко седмици след това, излязоха снимките на Джийзъса с Биляна. Христина и футболистът вече били разделени и той не се притеснявал да флиртува публично с Евгениева. Тя обаче беше все още сгодена за Сираков и това й изигра лоша шега.

100-те манекенки я заряза и осигуреното бъдеще на Биляна остана в миналото.

Евгениева обаче не спирала да се хвали колко влюбен в нея бил Благой. Той дори наел къща в „Царско село“, където да я посещава от време на време.

Добре осведомени източници разкриват и още нещо интересно – папарашките снимки, публикувани в „Поверително от NL“, били предварително уговорени. Биляна се обадила лично в предаването, за да разкрие кога и къде ще се види с Благо, че да дойде екипът да снима.

Каква е целта й? Пиар, известност, реклама… Каквато е целта на всяка втора силиконка у нас.

*Биляна и Благой