''Надявам се да се появят кандидатки, които да заслужат моето внимание''. Това каза главният герой в телевизионното риалити ''Милионер търси съпруга'' по TV7 Христо Сираков при гостуването си тази сутрин в ''Гореща точка'' с водещ Николай Бареков в националния ефир на TV7.

Той допълни, че има много зрели жени, красиви и интелигентни, от които той е получил писма, но които искали единствено да се запознаят с него и да останат зад кадър.

Христо Сиарков сподели, че продуцентите от !no frame media се стремят да направят едно истинско риалити, което да се доближавадо реалния живот. Поисках да няма ограничения, както е в живота, каза кандидат- женихът и добави, че целта му е единственото правило да бъде спазването на морала. Той каза още, че въпреки старта на предаването продължава да получава писма и в случай, че сред тях открие интересни личности, те биха могли да влязат в шоуто.

Според милионерът, който призна, че е затруднен с избора си, любовта идва много рядко. Да се ожениш по любов е много трудно, искрен бе той. ''Хората се събират и разделят, едно нещо свършва и трябва да започне ново, но когато имаш висок критерий това е трудно'', каза още Христо Сираков.

Относно твърдението на журналистката Соня Колтуклиева, че ще има втори сезон на телевизионното риалити, тъй като Христо Сираков няма да намери своята половинка сега, главният герой в шоуто призна, че до момента не е открил достойна за годеж и брак участничка. Той даде шанс на дамите, които искат да опитат късмета си, да се включат като изпратят своите писма. За мен времето е недостатъчно, нереално е да си намериш съпруга за месец - месец и половина, каза Христо Сираков и заключи, че все пак на Коледа стават чудеса.