Хиляди дами от всякаква възраст вече са се предложили да бъдат верни съпруги на известния български бизнесмен Христо Сираков, съобщава информационната агенция Блиц.

Според източниците на Блиц продуцентите на предаването от no frame media и милионерът Христо Сираков, който ще си избира съпруга чрез телевизионното реалити „Милионер търси съпруга”, били силно изненадани от огромния наплив на кандидат-съпруги. Те дори се притеснявали, че няма да им стигне времето, в което бъдещият жених трябвало да разгледа всяко едно от писмата.

Сред кандидатките за сърцето на Христо Сираков имало успели бизнес дами, учителки, известни спортистки и момичета, открито демонстриращи своята разкрепостеност, добавят източници на Блиц. Сираков залагал на избора си предимно на писмата, а не на познатите имена и автобиографиите им. Милионерът вярвал, че жената, с която иска да остарее, е някъде сред хилядите писма, допълва информационната агенция.

Телевизионното предаване „Милионер търси съпруга” се очаква да стартира скоро по TV7, а самият Христо Сираков нееднократно призова дамите, които искат да се борят за сърцето му да му пишат на http://milioner.tv7.bg/.