Бизнесменът Христо Сираков, наричан по-често „Ицо стоте манекенки“, има не две, а три деца.

Като своя родна дъщеря известният български предприемач възприема и доведената си дъщеря Денница, родена от първата му съпруга Мария.
Ицо Сираков

Независимо че не е биологичен баща на момиченцето, Христо бързо се привързва към нея и решава да я отгледа като своя родна дъщеря. Освен обич и грижи, порасналата вече Денница получава и отлично образование и дори завършва дипломация в университета във Флоренция.

Младата жена обаче избира да се насочи не към политическа кариера, а към бизнеса с медикаменти и днес е собственик на верига аптеки в столицата и в цялата страна.

Освен на обичта и топлите отношения на доведената си дъщеря Сираков се радва още и на силна привързаност от страна на децата си Анна-Мария и сина си Кристиян. Той не пропуска да изрази съжалението си, че не може да вижда често Анна-Мария, защото дъщеря му живее при майка си в Италия.

Пред вестник „24 часа“, бизнесменът споделя още, че и трите му деца са изключително близки помежду си и много се обичат. При това Сираков съвсем не се тревожи, че майките им ще възразят — и двете били в приятелски отношения помежду си и се разбирали прекрасно, както една с друга, така и с бившия им вече мъж.