Бизнесменът Христо Сираков продължава да е влюбен до уши в брадърката Зара.

Въпреки че двамата се разделиха преди години, той не само продължава да се грижи за нея, но й дава и пари на ръка, научи HotArena.net.

Причина за раздялата им станало желанието на Зара да си поживее и да учи актьорско майсторство в Америка. Според Сираков тя просто е искала да тества себе си, преди да се обвърже окончателно с него.

Ицо Стоте манекенки признава, че въпреки раздялата им, двамата продължават да поддържат връзка. Той не само плаща престоя на Зара в Щатите, но и всичките й капризи, а когато я няма гледа кучето й.

Пред гостите си в „Черешката на тортата“ Сираков сподели, че е притеснен, тъй като не е чувал Зара повече от 2 месеца. Голямата изненада за него бе пристигането й в края на вечерята.

Бизнесменът целия грейна като я видя и едва не се разплака.

„Много се радвам, че се върна“, каза той докато я прегръщаше.

Пред камерите Сираков не се смути и да я попита дали ща остане и през нощта в дома му. Зара отговори утвърдително и до края на предаването се държеше сякаш си е у дома.

Според запознати, причината за раздялата им е желанието на Зара да си поживее, преди да се обвърже с бизнесмена. „Тя иска да тества себе си, да провери чувствата си, да опита от свободния живот и след това, ако реши, да се върне при него“, коментират познати на брадърката.

„Ицо пък е решен да я чака, защото е сигурен, че в крайна сметка Зара ще разбере, че мястото й е при него“, коментира близък на Сираков, пише „Всеки ден“.