След Уил Симт и холивудската звезда Марк Уолбърг публикува в Инстаграм снимка, на която се вижда колко се е променила фигурата му с годините.

Уолбърг се пошегува, че три седмици по-рано все още е бил с вид на спортист, но благодарение на старанията на негов приятел кулинар от спортната му форма не останала и следа. „С коремче изглеждаш по-щастлив“, пише почитател на снажната някога звезда от „Буги нощи“. Някои от феновете му не могат да повярват, че актьорът е качил килограми просто от немарливост. „Нямам търпение да разбера за каква роля е всичко това“, чуди се един от коментаторите.

„Ще бъда честен с вас – аз съм в най-лошата си форма от целия ми досегашен живот“, написа преди него Уил Смит, прилагайки кадро по шорти, суичър и чехли на брега на езеро. Фенове обаче подкрепиха 52-годишния артист, като отбелязаха, че въпреки отпуснатия корем той все още изглежда добре. После стана ясно, че Смит ще възвръща формата си, позагубена в пандемията, пред камерите на риалити предаване, пише Монитор.