Директорът на Шуменския драматично-куклен театър „Васил Друмев” - Илия Раев - ще довърши един от емблематичните образи в „Седем часа разлика” – този на бившия генерал от Държавна сигурност Лука Карлов.

Големият български актьор Ачо Георгиев, който ни напусна преждевременно, пресъздаде много ключов за сюжета на сериала образ, който бавно набираше скорост, за да стигне до драматичните събития, които зрителите тепърва ще видят в „Седем часа разлика”.

Илия Раев с изключителен професонализъм и невероятно разбиране за ролята пое да довърши образа на Карлов. Зрителите ще видят актьора в развитието на текущия втори сезон по bTV, който е в памет на Ачо Георгиев.

Днес в „Тази сутрин” един от главните сценаристи на „Седем часа разлика” Милена Фучеджиева разказа защо екипът се е спрял на актьора Илия Раев, както и защо ролята на Лука Карлов е създадена така, че да бъде ключова за втори сезон.

Какво ще се случи навръх Великден в „Седем часа разлика” – от 20:00 часа по bTV:

В следващите епизоди на „Седем часа разлика”, навръх Великден от 20:00 часа по bTV, Пол Станкофф и Таня ще решат да кажат истината на Мая.

На специално организирана вечеря, двамата събират смелост да признаят пред момичето, но плановете им са осуетени.

Таня подозира, че още предната вечер дъщеря й е чула разговор между нея и Боян и вече знае истината. Дали е така и как ще реагира Мая на разкритията?