Бившият на участничката в "Къртицата" Виктория Джумпарова е бесен.

По думите на ММА борецът Борислав Иглев моделката лъже, че двамата все още са заедно.

"Тя лъже, че сме гаджета. Никак не ми е приятно, че Виктория споменава името ми и твърди, че сме гаджета. Нещата между нас приключиха още в края на миналата година. Аз нямам нужда от връзка с такъв тип жени и не желая името ми да се използва за PR акции", категоричен е Иглев пред Blife.

Той подчерта, че с Джумпарова са се разделили заради несходство в характерите. През декември м.г. - след едногодишна връзка, те решили, че нещата не се получават и категорично сложили край на връзката, след което останали приятели, разказва още ММА боецът.



„В момента имам сериозни ангажименти, свързани със спорта, и никак не ми е приятно, че името ми се замесва в жълти скандали. Не знам защо Виктория застава зад името ми, нека говори за себе си. Категорично заявявам, че нямам нищо общо с Джумпарова и моля журналистите, преди да пишат измислени неща, да проверяват фактите”, подчерта Борислав Иглев и добавя, че засега няма друга жена до него.



Моделката Виктория Джумпарова заформи скандал още с влизането си в риалитито. Тя разкри страшни тайни от живота си с двама други участници - бизнесменът Емил Русев и съпругата му Христина.

Виктория разкри, че е имала връзка с Русев и той е влюбен в нея и я преследва и до днес. Освен това загатна, че и Христина имала мераци към нея.



“Той ми каза, че тя ме харесва сексуално, казвал ми е, че съм й любимата манекенка. Тези двама души, които си имат деца и си правят суингове в къщата си, нямат морал”, коментира Джумпарова преди да влезе в Къртицата.