Ирен Кривошиева е решила да забременее ин витро на 56-годишна възраст.

Желанието на актрисата да стане отново майка не е секнало.Тя вярва, че ще успее да зарадва своя годеник – оператора Николай Николов, с когото са заедно вече повече от година.

Намерението си да увеличи семейството си Ирен изказа точно преди година, когато обяви, че мечтае за още едно дете. Тогава с любимия й мъж Николай решиха да си създадат; потомство и дори започнаха да упражняват родителските си навици. Двамата взеха под крилото си малко циганче от квартала, което припознаха като свое дете, и започнаха да му помагат с пари и наставления. В крайна сметка обаче до осиновяване не се стигна, защото ромчето си имаше семейство, което не се бе отказало от него. Така мераците на Ирен да се види отново като майка отекоха. Както е известно, тя е майка на сина на Стефан Данаилов - 27-годишният Владимир.

От началото на пролетта обаче старите й пориви за създаване на потомство са се възродили. Кривошиева на няколко пъти вече била засичана да се регистрира в столична АГ клиника и да си прави всякакви изследвания. Актрисата видимо не била в добро настроение, въпреки че изглеждала в цветущо здраве. Със сигурност обаче не й било особено приятно това, което лекарите били казали за процесите, които настъпват в тялото й на нейната възраст.

„Беше много намусена и неприветлива. Преди е идвала и тогава пък викаше нещо на лекарите. Държи се надменно и неприятно”, коментират случката очевидци.

Те допълват, че все по-често засичат актрисата в доста неугледен вид. Тя дори обикаляла моловете така сякаш е излязла да изхвърли боклука – с мазна коса и нечисти дрехи. В подобно облекло редовно се разхожда и из столични булеварди, заедно с любимия си под ръка. Причините за тежкото настроение на Кривошиева обаче могат спокойно да се обяснят с факта, че вероятно никак не й е лесно да задържи своя млад любовник, без да даде отроче. Затова без да обръща внимание на факта, че е минала 50-те, тя се закани да пробва процедура ин витро.



Никой лекар обаче не пожелал да рискува с подобна процедура заради вероятността да се роди бебе с проблеми. Така Ирен поне привидно се отказа от манията си за майчинство. Зачестилите й прегледи в столичните АГ клиники обаче издават, че е възможно скоро тя да изненада всички с ново решение.

Любимият й Николай обаче никак не дава вид на човек, който непременно иска да стане баща. Любовта между него и Ирен ги събира в софийския апартамент на актрисата, когато тя се връща да живее в София след дълго изгнание в чужбина, където отглежда сина си от Стефан Данаилов – Владимир. Преди да заживеят заедно обаче двамата с оператора дълго са разделени заради бутика, който Кривошиева поддържа в Америка и отказва да затвори. Чак когато магазинчето й фалира, тя си стяга багажа и се прибира в България.

Запознанството на Ирен и Николай е достойно за сюжет от романтичен филм, но е съвсем реално. Когато го вижда за пръв път актрисата още е омъжена за петия си съпруг. Тогава Николай, който снима документални филми с Елена Йончева, влиза в дома на актрисата за първи път, без дори да я познава. Той е с журналистката Люба Кулезич, която има уговорка за интервю с актрисата. Докато подготвя осветлението и камерата си, за да ги снима чува, че Кривошиева има пет брака зад гърба си. Отива при нея и казва: „На теб кой може да ти вярва?“.

Така двамата започват да се чуват често по телефона след това. Един ден обаче той казва, че заминава за Индия. Остава там година и половина. През този период се виждат само веднъж. Тогава актрисата отива в Непал заради него, но той си мисли, че случайно е планирала почивката си.

„Този мъж ми харесва. Смятам да прекарам остатъка от живота си с него“, казва Кривошиева, пише skandalno.net.