Като буре с барут е новото предаване на Иван и Андрей ''Почивна станция'', чийто първи епизод беше излъчен миналата събота. Хора от екипа издават, че макар привидно да изглежда приятелска, обстановката в шоуто е повече от негативна. Между водещите тлеела непоносимост, която всеки момент можела да избухне.

Най-ожесточена е войната между две от лъвиците в състава на ''Почивна станция'' – Ирина Сарачинова и Яна Грудева. След като почти без никакви усилия ''най- добрата майка'' измести Вихра от леглото на продуцента Иван Христов, сега тя си е набелязала нова мишена, на която да вгорчи живота. Крехката Яна е идеалната жертва за Сарачинова, тъй като още от началото на драмата с развода на ''опосума'', взе страната на жена му.

За разлика от Ирина, Яна е ощетена от продуцентите. Рубриката й ''последно десет'', която водеше със Стефан Щерев, предстои да отпадне от ''Станция Нова''. Съответно и доходът на красавицата ще намалее драстично.



Разбирайки, че е прецакана не без участието на Сарачинова, брюнетката почервеняла от яд. В първия момент тя дори решила да напусне предаването, но Вихра я разубедила.

Според хора от шоуто именно Яна е ''подводницата'' на Вихра в ''Почивна станция''. С присъствието си в съботното студио красавицата ще следи всичко, случващо се между Сарачинова и Иван, и подробно ще осведомява ''отчаяната съпруга'' какви ги вършат прелюбодейците в нейно отсъствие.

Новото-старо попълнение в екипа на Иван и Андрей-Витомир Саръиванов , също не е сред най-обичаните от колегите си. След като го изгониха от ''Рулетка'' в ''Станция Нова'' заради невъзможността му да се справя със сериозните теми, ''опосумите'' решиха да му дадат нов шанс в ''Почивна станция''. Неговото присъствие обаче хич не радва останалите звезди. Най – отявлената противничка на Вито в екипа е Нана, която макар да е не по-малко лапацало от него, не пропуска повод да го ''клъвне'' в ефир, тествайки нервната му систeма, пише skandalno.net.

Саръиванов и Стефан Щерев също имат кого да мразят в ''Почивна станция''. Трън и в техните очи е Ирина Сарачинова. Любовницата на ''опосума'' Иван се държи с двамата мъже като с подчинени. Същото началническо поведение демонстрира и пред режисьорите и сценаристите. Общо взето, ''най-добрата майка'' си прави каквото си поиска пред камерата, без да й пука, че се излага с пелтечене и технически гафове.