Отчаяната съпруга Ирина Тенчева настръхна срещу фотографи, които се изгаврили с майка на дете с увреждания.

Ето какво написа в профила си Ирина: Колкото и "очички да нарисуват", сърца няма да придобият. Не ми се вярва, че има такива хора...

Фото "Спектър" в Добрич се изгаврило с Мирослава Димитрова, която изказа възмущението си в социалната мрежа:

"Днес имах неприятна случка...Изгониха ме от едно фото студио,защото детето ми,което е с увреждане , не умее да позира, не може да застане така че да е удобен за да го снимат ,не умее да си държи очите отворени когато му свети прожектор насреща и на всички снимки е със затворени очи..Фотографката е "сложила" очи! върху затворените очички на детето-в следствие на което той не прилича на себе си и разбира се аз им върнах календарите в студиото.

Една дама (предполагам собственичката) ми обясни викайки,че ми била направила услуга,за мое добро, да не гледам затворени очи, поне сега били отворени!Изгониха ме .."да не съм стъпала пак там"-е няма,но ми е обидно..

Опитаха се да ми върнат парите-само част от тях,макар че го осъзнах след като си излязох разплакана от студиото.

Чудя се кога ли ще дойде момента всички да приемат факта че децата с увреждания имат нужда от една доза търпение повече от децата в норма..."

Майката изтри поста си, след като се намериха и жени да я обвинят, че несправедливо обвинява фотостудиото. Близо 200 коментара бяха под думите й и повечето я подкрепяха, пише Lifestyle.bg.