В понеделник, 5 декември, точно в 19:45 в националния ефир на TV7 бе излъчен първият епизод на романтичното риалити „Милионер търси съпруга”. В него зрителите имаха възможността да се запознаят отблизо с Христо Сираков – главният герой в романтичното шоу, който e известен и богат мъж, с голямо семейство и добри приятели.

Човек, който има всичко, което може да се купи с пари, но няма до себе си жена, достойна за обичта му. Дали ще я намери, зрителите предстои да проследят през следващите два месеца, в които риалити шоуто ще бъде излъчвано всеки понеделник, сряда и събота, от 19:45 по TV7.

Зрителите на TV7 се срещнаха с част от близките и приятелите на известния бизнесмен. Според Емил Кошлуков, продуцент на предаването от !no frame media и приятел на Христо Сираков, форматът на „Милионер търси съпруга” е единствен в света. Той каза още, че шоуто за първи път ще покаже на хората образа на истинския Христо Сираков, който България не познава.

В предаването участие взеха и майката на бизнесмена Здравка Нанова и неговият пастрок – Божан Христов. Те разказаха за детството на своя син. Майка му го описа като слънчево дете, много ведро и доволно от живота. Всички го обичаха и въпреки че беше много палав и имаше неприятности в училище, той винаги успяваше да ме разсмее, каза Здравка Нанова. Тя допълни, че Христо много обича децата си и е изключително грижовен баща.

Христо Сираков също разказа интересни истории както от своето детство, така и от живота, за семейството и бизнеса си. Той сподели коя е най-голямато му любов, а именно първата му съпруга Мария, от която има дъщеря и с която е бил най-щастлив. Зрителите се запознаха и с малкия син на бизнесмена – Кристиян. Двете деца плачат, когато се разделяме и сърцето ми се къса, откровен бе Христо Сираков, когато описваше силната връзка с децата си.

Главният герой в „приказното” риалити „Милионер търси съпруга” разкри още защо е приел предизвикателството да участва в него. Той смята, че е постигнал много в живота си, но след дълги опити да намери съпруга, е решил да се съгласи с идеята, родила се по време на непринуден приятелски разговор. Според него жената, която ще спечели сърцето му, трябва да притежава добродетели, да бъде красива и с чувство за хумор. Искреността и грижата за другия са най-важните неща в една връзка и в едно семейство, категоричен бе Христо Сираков.

Той покани зрителите да разгледат къщата, в която прекарва свободното си време през почивните дни, офиса му, апартамента, където се прибира след тежък работен ден, както и къщата, където ще посрещне неговите избранички от шоуто, които най-много се доближават до идеала му за съпруга. Христо Сираков за пореден път потвърди, че е готов, ако намери подходящата жена, да я вземе за своя съпруга и да заживеят заедно, да се оженят и да имат свои деца.