Христо Сираков, който е по-известен с името Ицо Стоте манекенки, се хвърли към нов женски трофей. Позастарелият плейбой започна да ухажва бившата вокалистка на ''Дийпзоун проджект'' – Йоанна.

Двамата се засекли на парти по случай 4 юли. Излегнат небрежно в едно от сепаретата Христо Сираков започнал банален флирт с певицата, като не пропускал да смигне и на другите дами, казаха присъствали на партито. Той пробвал всичките 30 лафа, на които го научили режисьорите в риалитито, с което стана известен. Така и не станало ясно Йоанна поддала ли се е на очарованието на богатия ерген, или веднага след партито го е забравила.

Свалячът бройкал всички хубавици. Според присъстващите в момента в живота му няма специална жена и той упорито я търси. Красавиците обаче вече знаят, че той не търси съпруга, а поредната бройка, затова са леко предпазливи. Повечето не искали да си дадат скалпа, а Ицо да го окачи като трофей на кръста си. Вече зарязаната от него поредна манекенка – моделката Петя Велкова също присъствала на партито, дори не кимна на бившия си любовник, а яхна роботизиран бик да се повози и да с разсее, пише skandalno.net.

Дори това не накара никой от мъжете да се размърда и да я поухажва. Ицо хвърли око и на Поли Генова, но явно го домързя да се се раздвоява и отново се насочи към Йоанна, твърдо решен, че преминава на певици, понеже манекенките вече са отръшкани.