Кадри от един от най-съкровените моменти в живота на Ива Екимова - сватбата ѝ с основателя на "Сленг" Димитър Екимов-Дими, за първи път бяха показани в национален ефир.

Сватбата е била на 27 януари 2002 г., но за изминалите повече от 12 години водещата на "Жените говорят" по TV7 никога не е гледала кадрите.

За първи път тя ги изгледа в компанията на телевизионното си семейство - Яна, Деси и Катето Евро.

"Нещо в мен ме е карало да не се обръщам назад. Беше ме страх, че в мен ще нахлуят спомени и страхове. Никога не съм спирала да мисля за Дими. Реших да я споделя с вас, защото вие сте моето телевизионно семейство. Това е едно от най-щастливите събития в живота ми", разказа Ива.



"Това са много хубави и щастливи спомени. Кадрите определено ме върна към щастливите моменти и не ме натъжиха. Много ми е свидно", каза след като изгледа част от сватбата си Ива Екимова. И според нея от кадрите си личи, че двамата са направили всичко с любов, че много са се обичали и са потопени в емоцията.

"Дими беше изключителен човек - толкова сърцат, добър, честен и любвеобилен", припомни си Ива. Вокалът на "Сленг" загина на 29 юни 2008 г. в катастрофа с мотор на седмия километър на магистрала "Хемус". Ива благодари на родителите му, че са възпитали толкова сърцат и добър човек.



"Досега ме беше страх да гледам сватбата. Не знам как бих го понесла сама вкъщи. Не мисля за Дими като за човек, който си е отишъл, защото песните му са около нас. Присъства в мислите и чувствата ми", продължи Ива Екимова.

"Цялата емоция си струва да се запомни от нашия брак, който беше безсрамно кратък, но от него остана прекрасната Дара и двете халки", каза още Ива Екимова.



"Последните месеци от бременността ми беше много смешно, защото бях с голям корем и още водех предаване в музикалната телевизия на Камен Воденичаров", добави Ива. Тя си спомни и моменти от раждането на дъщеря им и че се е влюбила моментално в Дими - още от първия момент, в който го е зърнала.