„Fuck off на широката публика, която ме  нарича алкохолик!“, изригна Иван Ласкин при Сашо Диков.

"Никой не стои на масата ми, никой не ми брои чашките, никой не ми купува пиенето, затова никой не трябва да се интересува от мен и да ми лепи етикети, раздразни се актьорът.

Той веднага пренесе негативизма си срещу протестите в момента, като ги нарече един компот, който не може да се разбере от какво и за какво точно се използва.

Преди бяха всички за ГЕРБ, сега за БСП, кой за какво протестира, не знам. Българите обикновено гласуват за партията НДВ / Накъде дуе вятъра/.

А после са недоволни от нея, протестират, свалят я и пак гласуват за другата НДВ. AleksНаправо се чудя героите ни извънземни ли са и как са се родили в България, като тук всчко е интерес, хулиганщина, опит за самоизява и да се крещи срищу всички и всичко. Аз например нямам формирано мнение за новите управляващи, нямам достатъчо информация, не съм се отвратил все още и разочаровал от тях, за да изляза на площада да ги свалям. Нали първо трябва да направят нещо, което да ме засегне като човек и гражданин, пък тогава да  се хвърля да изразявам гражданска позиция?, попита логично той.

Аз съм се затворил в един малък кръг и така ми е по-добре. Гледам си детето, гледам си жената, мечтая да ми роди още една дъщеричка.

Имам Люба от първата си жена, имам София от Александра и се надявам да ми роди и Надежда, за да не се охарчваме и трите да празнуват в един ден. Попитан за Чочо Попйорданов, Ласкин пак изригна, че не иска да петни пеметта му и той бил прекрасен човек, не за този свят.

И все пак призна, че помага на вдовицата му Даниела за осиновеното им дете и то ще кара рождения си ден с дъщеря му София.