Иво Аръков преживява тежко раздялата си с Мика Стоичкова.

Актьорът е в депресия и дави мъката по дъщерята на Христо Стоичков в алкохол.

От няколко дни Аръков е във Варна и прекарва по цели дни и нощи в популярен бар на плажа. Иво не крие, че е в алкохолен период, а дори напротив - хвали се.

Наскоро актьорът показа свои снимки от морето, на които изглежда видимо тъжен, а от чаровната му усмивка не е останала и следа.

Под въздействието на питиета Аръков споделя и свои мъдри мисли и за обществено-икономическите процеси у нас.



"Не знам за банките, но знам, че на бара дори сам с бутилка вино няма да изглеждаш толкова глупаво, колкото изглеждат всички депутати - казва актьорът и добавя впечатления от почивката си. - Значи... Морето е "адски" чисто, "зверски" студено, но светлините, които се разливат във водата, са "ужасно" красиви! Обичам българския език, оле! Мента с мляко олеле."

Докато виси по цял ден на бара и плаче за Мика, на актьора поет му идва музата и за любовни стихотворения, които може би също са посветени на загубената любима.

По всичко личи, че любовната приказка между Иво и Михаела окончателно е приключила. Преди няколко дни Аръков призна, че се е изпокарал и с майката на бившето си гадже Мариана.

"Казахме си неща, които не мога да преглътна - призна Иво. - И те си оказаха своето влияние."

Семейството на Христо Стоичков било пуснало слух, че Аръков се възползва от популярността им, след като миналия август актьорът и Михаела, голямата дъщеря на футболиста, започнаха романтична връзка.



Интригата продължава 6 месеца и в крайна сметка станала причина за раздялата на двамата влюбени.
Мариана и Христина Стоичкови - майката и по-малката сестра на Михаела, са в София от няколко седмици.

По принцип живеят в Америка, но често идват и прекарват ваканциите си в България. Последната среща на Аръков с тях е в деня, в който се разделя с Михаела.

Именно тогава актьорът се изпокарва със съпругата на Камата. След това двамата решават, че не могат да живеят така и решават да се разделят, пишат от bgdnes.bg

"Нямам нужда да си правя реклама и това със сигурност не беше причината да съм с Мика. Меркантилно е, а аз не съм такъв човек. Истината е, че сме в сложен момент. Случиха се много неща. Много хора гледаха по особен начин на нашата връзка и не ни вярваха. После се появиха и лъжите. Бяхме поставени непрекъснато под прицел. Някой е пуснал слух в семейството, че имам някаква полза от това, че сме гаджета. Понякога трябват жертви. Затова се разделихме - да спрат да говорят. Защото свят, изпълнен с мишки, не е моят свят. Това е под достойнството ми. Накърнява самочувствието и гордостта ми. Затова няма как да продължим засега. Вероятно с течение на времето ще разберем какво точно се случва. Но искрено се надявам това да отмине", казва Иво Аръков за сложните си отношения с Михаела Стоичкова.

Актьорът все още не е прежалил щерката на Стоичков, с която изкара една година, и лекува разбитото си сърце с алкохол в бара на брега на морето.