След побоя сякаш светът ми изкрещя, че имам нужда от почивка и релакс. Така че всяко зло за добро", казва пред в. "Уикенд" актьорът Иво Аръков, който в момента почива с приятели и семейството си.

От млатенето му останали само белези.

Той бе пребит в кв. "Манастирски ливади", след като си тръгнал от парти с приятеля си Димитър Гечев - Митко Малкия.

Аръков не подозира никого за побоя. Изпаднах в патова ситуация - не намирам обяснение защо се случи с мен. Не вярвам, че имам врагове, които биха си решили проблемите с мен с физическа саморазправа, не съм получавал заплахи, казва той.

Решил съм твърдо да се отделя от сцената и да преследвам понататъшно развитие в киносредите, казва актьорът за бъдещите си планове. И опровергава, че се е разделил с театъра заради Мика. Това е абсурдно, аз имам своите мечти и амбиции независимо от това коя жена ще е до мен, отсича той.

Тони от "Фамилията" чакал предложения за работа. Имало много, но докато не се подпишел договорът, нищо не било сигурно. За три чужди филма водихме преговори, но впоследствие стана разминаване, казва той.

Иво признава още, че не се е отказал от мечтата си да живее и работи в Америка. Имам познат, който вече получи главна роля в Америка, допълва той.



Дали заради стресовете от раздялата си с Мика Стоичкова, или заради преживения побой, актьорът неотдавна пропушил. Казва, че обича тютюна и му се наслаждава. Към момента все още няма нова жена на сърцето си, а с Мика бил в добри, приятелски отношения.

За причината за раздялата той посочва това, че не желаел да го смятат за користен и че трупа слава на чужд гръб.

"Имам все пак някакво достойнство, имам чест и искам, когато споделям с някого любовта си, всичко да е ясно", посочва актьорът и казва още, че е бил в много добри отношения със семейството на Мика.

За връзките си с Мария Илиева и Елен Колева казва само, че са били в близки приятелски връзки, но не и в интимни отношения.