Третият сезон на култовия сериал „Под прикрите“ стартира този месец. Лентата тръгва на екран на 25 ноември, а рекламата й вече тече по БНТ.

От нея става ясно, че Куката е останал жив, след като в последния епизод от втория сезон зрителите останаха с впечатлението, че е загинал.

„Дяволът се е вселил в теб, записал си най-тежкия грях в тефтера на Господ“, е една от репликите, които казва Куката на Иво Андонов в трейлъра на сериала.

Следват много екшън сцени – по вода, под и над земя, а някъде се появява и репликата на Мартин, който казва, че нещата са станали твърде опасни и някой трябва да спре Иво Андонов.

Драматични обрати и серия от трупове бележат новия сезон на „Под прикритие“ по БНТ1.

Снимките не спират и екипът работи с пълна пара. Другата седмица предстоят луди гонки из центъра на столицата. Продуцентите сега уточняват локациите. Със сигурност ще има затворени улици.

И зрители, и медии умуват какво да очакваме. Кинаджиите се шегуват, че хипотезите понякога конкурират фантазията на сценаристите.

Джаро, героят на невероятния Михаил Билалов, вероятно ще умре, но няма да е преди финала на сезона.

Това е логично според драматургията на подобно произведение, защото главният злодей не може да не бъде наказан. Всеки търси възмездие. Докато обаче е в затвора, Джаро ще бъде достатъчно силен да диктува правилата в подземния свят.

Кой, как и кога точно ще му види сметката, е голямата загадка. Преди това обаче той така ще стресира майката на Иво, изиграна от Цветана Манева, че достолепната й героиня може да се прости с живота си.

Твърди се, че и други лоши момчета ще минат границата с отвъдното. Заяждането между Иво Андонов (Захари Бахаро) и Мартин (Ивайло Захариев) ще продължат с пълна сила. В youtube инерция набира все повече гледаният тийзър, в който Иво Андонов опира патлак до лицето на Марто и казва:

„Ти мене предател няма да ме изкараш“. Но бившето ченге върти четворна игра – за себе си, за своя гуру, за Попов, за Джаро, за Иво. Инспекторът май изживява лични драми – жена му и дъщеря му се изнасят.

Лили Маравиля обаче остава като фатална хубавица да мъти действието, а Снежана Макавеева пее и танцува с мацките на Косъма. Стига се и до повече от съмнителни компании, но момичето успява да се върне в лоното на правата патриархална вяра.

Яхти, гонки, каскади в софийското метро, всичко това обещава качествен и класен екшън.