Фолк певецът Константин се раздели с 80 хиляди лева. Изпълнителят се тръшка от мъка, че е изигран най-безочливо от измамници.

Изпълнителят се оказа без повече от 40 евро, след като реши да изненада съпругата си Надя с нова кола. Певецът обаче останал с празни ръце и без автомобил.

Откакто върти бизнеса в Студентски град Коцето редовно изненадва жена си със скъпи подаръци.

Неотдавна я заведе на екзотична почивка, купи й бяла къща с басейн в столичния Бояна и накрая реши да я изненада с кола.

Надя не била никак скромна в избора си на марка и модел. Спряла се на джип „Ауди Q5”.

И макар собствениците на столичните автокъщи да са първи приятели с Коцето и редовно да му правят щедри отстъпки за луксозните си коли, този път певецът решил да внесе колата направо от чужбина.

Братът на певеца го свързал с хора, които уж имали сериозно връзки с борсите за употребявани автомобили в Германия. По традиция обаче евтиното му излязло по-скъпо.

Изпълнителят се видял с търговците, които обещали да му намерят запазено черно „Ауди”. Поискали обаче да им даде сумата на ръка, понеже въпросният модел се грабел като топъл хляб в Германия.

Държали да разполагат с парите в кеш, за да купят колата веднага. И макар да ги виждал за първи път певецът на юнашко доверие им броил 40 хилядарки, без дори да им поиска документ за това.

Няколко дни по-късно певеца изпаднал в нервна криза — многократно се опитал да се свържи с пишман търговците, но мобилният им телефон замлъкнал. „От две седмици им звъни, обаче джиесемът е постоянно изключен. Коцето не може да се примири, че е бил измамен.“, разказват запознати.

Съпругата му Надя недоволствала заради колата, тъй като трябвало да кара стария си Нисан.

Константин сериозно се замислил да подаде жалба в полицията, но после се отказал. Певецът сериозно се съмнява, че ще си върне 80-те хиляди лева, заради липсата на документ, че ги е платил за джипа, пише „Уикенд“, цитира Hotarena.net.