Около 2 килограма месо са били изрязани от бюста на фолк звездата Преслава по време на две тежки операции за намаляването на гръдната й обиколка, пише „Уикенд“.

Интервенциите са били наложителни, тъй като заради драстичното отслабване, пищните красоти на звездата се спихнали и увиснали като празни кесии.

Допреди 3-4 години певицата водеше класацията, в която всяка пайнерка по задължение трябва да участва – за най-голяма гръдна обиколка. На тази на Преслава нито една от колежките й не можеше да стъпи, тъй като нейното си беше дар и ген, а на другите – дело на пластичните им хирурзи.

За огромна скръб на феновете на добричлийката обаче от огромните й „балкони” вече няма и следа. Проблемът на Петя Колева с бюста започнал паралелно с отслабването, при което тя загуби над 40 килограма от теглото си. И тъй като при слабеещите жени гърдите са първите, които губят маса, за 3 месеца те се спаружили като стафиди на слънце. Увиснали грозно и предизвикали емоционален дискомфорт у Преслава. Заради сниженото си самочувствие и от срам, тя помолила продуцентите си за известно време да не приемат заявки за участия.Тъй като звездата категорично отказала да започне да се храни нормално и редовно, и така да напълни отново сочната си гръд, единственото решение на проблема бил скалпелът. По време на редукционната мамопластика изрязали излишните кожа, мастна и жлезиста тъкан.



Операцията била направена в елитна клиника в Германия, изпробвана вече от няколко други родни чалгаджийки. От чашка F на сутиена, Преслава минала на чашка B. До тук добре, но за нещастие при певицата се получили усложнения. „Имах наистина огромни проблеми, наложи се докторът да пристигне в България. Преминах през страшен ад, адски болки”, изповяда се звездата пред сп. „Love Style”, без обаче да разкрива какво точно е довело до спешната й хоспитализация. Наложило се да бъде изрязано още месо от гърдите на чалгадивата, тъй като шевовете и хирургическото тиксо, които се ползват за затварянето на кожата, не издържали на тежестта и се скъсали.

От Пайнер се принудили да отложат с месец промоцията на албума й "Не съм ангел", докато бъдат оправени пораженията върху тялото на Петя и тя се възстанови. Всичко това се отразило изключително зле на Преслава, макар да не го признава. Наплашила се, че може да загуби способността си да кърми. Само от притеснение секс иконата стопила от раз 7 килограма.