Руската супер звезда Йосиф Кобзон духна свещичките за 80-ия си рожден ден, а сред поздравилите го с наздравица от една ръка разстояние се открои нежната половинка на футболиста Благой Георгиев - Есмер Омерова.

Шампионката по аржентинско танго уважи празника на мъжа, спечелил си прозвището Руският Франк Синатра, заедно с майка си и баба си.

Есмер не пропусна да вземе и сина си Елай, който получи специално внимание от изпълнителя на „Мгновения“.

Жокер за сантимента на певеца към момченцето даде Омерова, пускайки в профила си в Инстаграм видео от тържеството, което се позиционира в елитен голф клуб в Москва. „Наш скъп, наш искрено любим Йосиф Давидович, живей колкото се може по-дълго, бъди с нас възможно най-много. Обичаме те от все сърце! Честит юбилей!“, гласят думети й.

На кадрите се вижда как поп звездата искрено се радва на компанията на наследника на Джизъса и 25-годишната красавица. Това е един от малкото случаи, в които лицето на Елай може да бъде видяно в социалните мрежи, тъй като Есмер традиционно крие сина си зад емотикон с тигрова муцунка.

Междувременно чаровната татарка се радва на пламналата отново искра между нея и халфа на „Оренбург“. Една от най-коментираните двойки в хай-лайфа затопли отношенията си през май, само 3 месеца след като се разделиха за пореден път.

Двамата отпразнуваха рестартирането на връзката си с огледални татуси. В основата и на двете рисунки е датата на сватбата на футболиста и танцьорката, но те са рамкирани с различни послания. От вътрешната страна на предмищницата си Есмер е изписала "Няма да позволя на никой да ни раздели", а Джизъса остава верен на религиозността си с "Това, което Господ събра".

Nash dorogoi,nash goryacho lubimij, Iosif Davidovich) Tolko jivite... kak mojno dolshe ,bud'te s nami, kak mojno bolshe,Lubim vas ..vsem serdcem) S Yubileem!! #anniversary80 #иосифдавыдович #seconddad

Публикация, споделена от EG (@esmerikgeorgieva) на