Истинското име на Кали е Галина Симеонова. Родена е на 2 октомври 1975 година в София. На 18 години заминава за Виена, където прекарва две години от живота си, пеейки по тамошните гръцки таверни и бузукии.

С две деца на ръце и еженощни участия, миналата година „лошото момиче на фолка” превзе бастиона на Философския факултет в Софийския университет. Днес изпълнителката на "4-2-2" става по тъмно, за да отиде на лекции от 7:30...

Певицата е майка на две момчета - 9-годишния Жорко и 16-месечния Марк. Второто дете е плод на любовта й с Антон Краус - син на бившия транспортен министър Вилхелм Краус. Дълго време той не искаше да се разкрива истината за неговото бащинство, но в крайна сметка си „призна”. Мистерия обаче продължава да обгръща бащата на първото дете на Кали, за когото мълвата упорито твърди, че е син на Жоро Илиев от ВИС - нещо, което самата певица яростно отрича.

„ШОУ” я попита в прав текст за всичко в навечерието на юбилейния й 35-и рожден ден.

- Защо смени хубавото си име Галина на Кали?
- Трябва да призная, че това не беше мой избор, нито мое решение. Решението го взе Слави Трифонов, когато работехме заедно, така че той ми е един вид "кръстник". Стана така, защото Слави реши, че името ми не е достатъчно сценично. Търсеше нещо по-ексцентрично и се спря на индийската богиня Кали.

- Би ли казала защо напусна Слави навремето?
- Аз Слави реално не съм го напуснала. Просто той имаше една музикална компания с името БМК, която се разпадна, просто спря да съществува. И аз вече нямах никаква работа там.

- Защо толкова дълго време криеше името на мъжа до теб Антон Краус, който е татко на второто ти дете? Чувстваш ли се сигурна с него?
- Няма какво да кажа. Аз не съм лъгала никога. Просто съм си премълчавала. На феновете ми не им е нужно да знаят повече от това име. Заедно сме и се чувствам сигурна и уверена.

- Как се чувстваш сега с две деца на ръце?
- Лесно ми е, защото аз по начало спя малко. Освен това имам най-прекрасната майка на света, която е до мен във всеки един момент, когато ми е нужна помощта й, а пък и децата ми са сравнително самостоятелни.

- Е, затова сигурно успяваш и на лекции по философия да ходиш, и вечер по заведения да участваш. Но как се вдигаш толкова рано сутрин за Университета - казваш че започваш от 7 и половина?
- Аз съвсем съзнателно избрах да уча Философия в Софийския университет. В момента вземам две години за една. Не мога да отрека, че ми е трудно, но за сега успявам да се справя.

- Влезе ли вече във форма след второто раждане на малкия Марк? А успя ли да го кърмиш?
- О, за съжаление не съм все още във форма, но се надявам скоро да успея да си възстановя предишните килограми. Остават ми да сваля още 5 килограма. Слава Богу, компенсирам с височина, защото съм висока 1.73.

- Неотдавна сподели, че си готова да напуснеш лагера на дамите с естествени гърди и да си сложиш силикон. Още ли си уверена, че това решение е правилно? Кога ще го осъществиш?
- Толерирам корекциите от този тип, стига наистина да се налагат. Аз реших, че е време да направя това със себе си не от суета, а по необходимост. А кога това ще се случи, все още не съм решила...