След като във VIP Brother Кали попадна в сложна ситуация заради мисията „Кой е по-по-най“, истината излезе на бял свят и тя се успокои като веднага поднесе своите извинения на Евгени Минчев.

Той възприе нормално и без излишен шум нейните думи, призовавайки всички съквартиранти да не приемат така лично провокациите и да не се ядосват за неща, които след няколко месеца ще бъдат забравени.

Евгени показва невероятна сила на характера и до момента успява да разгадае почти всички ходове на Big Brother, както и ефектът, който те ще имат върху останалите.

В изповедалнята Кали призна, че е станала доста подозрителна, откакто е влязла в Къщата. След изчистването на тази конфликтна ситуация в Къщата цари мир и разбирателство.

Фолк звездата, която отново възстанови доброто си настроение и желание да комуникира със Съквартирантите, обсъди с WOSH MC каква музика трябва да слушат децата й. Тя изненада всички с класическото си отношение към музиката, като заключи: „Децата ми трябва да слушат Бетховен, Бах, Моцарт, но не може и без Вивалди”.

Размечтана Кали си представи бъдещ концерт в НДК с водещ лорд Минчев. Към концерта ще бъде включено и танцувално шоу от Наско Месечков. Йорданка Христова, като нейна близка приятелка, също ще изпее две-три песни, а на финала ще се появи голямата гръцка звезда Никос Вертис.

„Дай Боже това да стане, но няма да се случи”, възкликна хитовата фолк изпълнителка, а дали е така само бъдещето ще покаже, пише signal.bg.