Скандална новина се разнесе зад кулисите на светския живот.

Фолк певица Кали има връзка с известен DJ. Говори се дори, че бебето, което чака, е на новия й възлюбен, пише MegaLife.bg, позовавайки се на анонимно писмо.

Кали имала връзка с Цеци Лудата Глава още преди да се запознае със сегашния си официален приятел Влади, от когото твърди, че е бременна.

Още преди няколко години Цеци и жена му – DJ Галка, предложили секс на семейната си приятелка. Диджейската двойка обичала да експериментира в леглото и често прибягвали до трети човек и по този начин разнообразявали сексуалния си живот.

                                                            * Цеци Лудата Глава и жена му – DJ Галка

Екстремното преживяване обаче породило тайна връзка между певицата Кали и Цеци Лудата Глава. Кали приемала на сериозно връзката им, докато Цеци бил категоричен, че не може да й даде нищо повече от секс, тъй като обичал жена си.

Двамата били засичани често да излизат от един и същи хотел. Похотливата Кали обаче, явно е имала и друга извънбрачна връзка – тази със сегашната й половинка Влади.

Детето, което очаква Кали в началото на следващата година, може и да е от Цеци Лудата Глава. Вероятно предполагаемият за баща Влади ще предяви иск за бащинство.

Кали и Цеци ще си партнират и на сцената, освен в леглото. Това съобщи самата певица в телевизионно предаване.