На 2 октомври Кали отпразнува рождения си ден в компанията на най-близките си роднини.

Графикът на фолк звездата става все по-натоварен както заради многото ѝ участия в страната и чужбина, така и заради новото амплоа на телевизионна водеща, в което тя се изявява, пише signal.bg.

Кали избра да прекара най-личния си празник заобиколена от семейството си. Майка ѝ, децата и двама от нейните братя, заедно с техните семейства, пожелаха на певицата много здраве и професионални успехи, съобщават от телевизия "Планета".

Подаръкът, който трогна най-силно рожденичката, поднесли синовете ѝ Георги и Марк. Те приготвили специално пано с пожелания към именитата си майка.

През октомври месец изпълнителката ще зарадва феновете с най-новата си песен "Лошите взимат ни душите", която е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Лиляна Димова.

Снимките към лентата приключили броени часове преди рождения ден на певицата. Тя и екипът ѝ снимали два дни на няколко различни терена в София и околностите. Много екшън, драма и страст ще видим в клипа към "Лошите взимат ни душите", който ще бъде промотиран по телевизия "Планета" в близките седмици.