В сряда Камелия засне клип към песента "Изпий ме цялата" и до броени дни се очаква той да бъде на екран, каза певицата в интервю по радио "Сигнал плюс" за предаването "Зад кулисите".

"Заснехме клипа на 8-ми, на рождения ден на баща ми. За съжаление не можах да присъствам, но сега ще ходя, за да го уважа. Снимките този път протекоха, мога да кажа, доста бързо и организирано. Свършихме малко след полунощ. Снимахме в едни студия, които са на Горна Малина. Ники Нанков измисли много интересен сюжет. Започнахме от една идея, развихрихме се и стигнахме до съвсем различна" - сподели Камелия и разясни в ефир:

"Идеята е доста абстрактна, доста изчанчена. Пак в моя си стил. Няма да уплашим света, но за мен е нещо ново, доста екстравагантно. Може би ще бъде доста интересно за тези, които очакват клип на тази песен".

Публиката от години добре знае, че Камелия успява да интригува с перфектно излъчване както на сцената, така и пред камерата или фотообектива. Любопитно ни бе да разберем какво е водещото в новия ú видеоклип и на какви визии е заложила певицата, пише signal.bg.

"След клипа на "Sexy" този път решихме да провокираме. Не знам как точно да обясня или опиша тази визия. Тя е доста екстравагантна, с помощта на Мира Бъчварова. В клипа сме включили две визии за сега, но може да стане само една, защото едната е доста силна. За мен е по-важното, водещото е да има внушение, да има линия клипа, а не просто да си покажа два-три тоалета. Този път не съм сама - участват 4 момчета и 1 момиче. Има доста богат декор. Доста е странен, абстрактен е - преливат се минало и бъдеще" - споделя Камелия.

Певицата обясни, че по принцип държи да присъства на монтажа на клиповете и да е в час с всички детайли.

"Надявам се клипът да излезе до 10 дни. Ще се радвам, ако е до 15-ти, но все пак Нанков е снимал и с моята колежка Цвети Янева и успоредно ще монтира и двата клипа. Дано не се забави клипът, защото хората го очакват!" - изрази надеждата си Камелия.

Чуйте парчето: