Златната рибка на фолка се готви да плува в други води, е, не съвсем чужди за нея. Камелия започва да води свое телевизионно предаване от 14 юни.

“Споделено с Камелия” е делнично токшоу на социална тематика. Как ще съчетава пеенето с телевизионерството фолк звездата, предстои да разберем. Ентусиазъм, решителност, а и опит във воденето, и то на живо в национален ефир в шоуто “Голямата уста“, не ú липсват, така че можем да очакваме с интерес новото амплоа на певицата, която не оставя равнодушна публиката, независимо с какво се захваща.

“Споделено с Камелия започва в понеделник. Дори аз самата не знам кое ще е първото предаване, защото ние сме заснели за един месец напред. Те ще ги излъчват, може би, не по ред на заснемане, а ще гледат тематично да разнообразяват” – каза Камелия пред Signal.bg. И тъй като подразбрахме, че като гост в предаването вече е участвал един от колегите ú от “Пайнер”, певицата не скри истината:

“Той е мъж, много е хитов, има здрави тупалки и е готин. Никой не се сети, мисля че бях дискретна” – каза с усмивка Камелия, като не остави и грам съмнение, че певецът, който ще гледаме в някое от първите издания е Илиян.

Междувременно стана ясно, че Камелия за първи път няма да пее на лятното турне на “Пайнер“.


Инфо: Signal.bg