Холивудската знаменитост Камерън Диас, която бе избрана за жена на годината на тазгодишното раздаване на специалните награди CinemaCon, смята, че бившият й приятел Джъстин Тимбърлейк е "странен", съобщават таблоидите отвъд Океана.

38-годишната звезда, която прекрати 3-годишната си връзка с прочутия певец през 2006, призна, че двамата "са си прекарали весело" на снимачната площадка на новия филм "Bad Teacher", но и също така отбеляза, че бившата й страст е "странен човек", пише БГНЕС.

"Джъстин и аз винаги сме си прекарвали весело и да снимаме заедно филм беше много забавно. Нямаше по-идеален човек от него за ролята. Той е истински комик", сподели пред репортери чаровната актриса.

*Джъстин Тимбърлейк

"Търсихме най-добрия за тази роля и по случайност се оказа, че това е Джъстин. Той наистина оправда очакванията ни, тъй като е страшно странен и смешен човек", заяви още холивудската икона.

*Камерън Диас (Снимкa: Getty Images/ Guliver)

Въпреки, че от известно време насам Камерън се среща с бейзболната звезда Алекс Родригес, наскоро актрисата призна, че обожава хотелските порноканали.

"Умирам за порното! Знаете ли кое обичам най-много на хотелите? Тяхната дискретност", посочи пред американските медии Диас.

Вижте видео:

"Bad Teacher", трейлър

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver