Карлос в момента продължава да работи новия си музикален проект. Той залага на песента “Имам само едно сърце”, известна от репертоара на Коста Марков. Чувственото парче ще има нов модерен вариант.

Карлос не крие, че за него това е един от вечните попфолк хитове и затова е решил да представи своя версия, с която да й даде нов живот.

Коста Марков от своя страна адмирира идеята на младия изпълнител на “Пайнер” да възроди тази красива песен и му даде и ценни напътствия. Двамата дори успяха да се срещнат в Слънчев бряг, където Карлос бе на почивка, а Коста Марков ще прекара лятото в хотела си в Равда, съобщават от Планета ТВ.

Двамата обсъдиха подробно своите виждания. Коста Марков активно се включи и в създаването на новата версия на песента, която е по аранжимент на Митко Петров. Новата версия на “Имам само едно сърце” е записана и съвсем скоро предстоят и снимки на видеоклип към нея.

Карлос и Коста Марков искрено вярват, че предстоящия сингъл ще докосне публиката и ще се превърне в една от най-актуалните песни в ефира на телевизия “Планета” в следващите месеци.