Катрин Вачева свали тарифата и вече вместо 2000 лева за сеанс от час и половина, взима едва 600 лева за ласки със заможни господа.

30-годишната моделка доста го е закъсала откъм поръчки след скандала с Орлин Орлинов. Оказва се, че Катрин е попресилила историята с побоя над нея и това й е излязло прескъпо.

Вачева никога не е била гадже на футболиста - той си я е поръчал за садо-мазо ласки още по времето, когато тарифата й била 2 бона. Това разказаха пред „Всеки ден“ отлично запознати с житието на моделката източници, пише hotzona.bg.

Орлинов платил предварително на сводника, но когато се пристъпило към действие, Катрин отказала да изпълнява желанията му. Орлин побеснял, че изгорял с 2 бона, и я пребил, а за да си отмъсти, Вачева раздула скандала.

*Пребитата Катрин

Тя обаче не съобразила, че това ще рефлектира и върху другите й клиенти, които се уплашили да не бъдат дискредитирани и престанали да я търсят (вижте още: Катрин Вачева се съблече за Фейсбук).

След Катрин Вачева, други известни манекенки също смъкват тарифите си заради кризата. С 20 до 50% са паднали цените на деликатните услуги и най-ниската цена за елитна проститутка е 300 лева за час и половина. Така например Галена Димова и Зорница Линдарева, които бяха замесени в скандали, вече работят за суми от 500 до 1000 лв. на сеанс.

Припомняме, че името на Мисис България 2010 г. Галена Димова бе забъркано в афера с ВИП компаньонки, като моделката бе спрягана за една от най-елитните с тарифа от близо 1000 евро за час и половина. Новата жена до Тачо Зорница Линдарева също се носи със славата на момиче на повикване.

Скандално известната русенска манекенка Ралица Любенова, която лъсна в порно клипче, пък бе обвинена в съучастник на Росен Чолов, арестуван за сводничество чрез агенцията си FH1.

Подобни слухове се носят и за плеймейтката Златка Райкова. Скандалната блондинка не се свени да показва прелести в социалната мрежа, като дори наскоро пусна чисто гола своя снимка -

*Катрин