Новите прослушвания за American Idol не минаха по план. Следващият епизод на предаването ще покаже таланти от Орегон, които ще се опитат да получат заветното „да“ от Кейти Пери, Люк Брайън и Лайънъл Ричи.

Нещата обаче доста се влошават, когато Пери твърди, че помирисва газ, а Брайън допълва, че в момента има изтичане на пропан. Това кара продуцентите на предаването да спрат прослушванията и да изведат кандидатите и целия екип от сградата. В рекламното видео се вижда, че към сградата се приближават пожарни коли и линейки, пише tialoto.bg.

В клипа се чува как Кейти казва, че не се чувства добре и има сериозно главоболие. Все пак изпълнителката успява да излезе сама от сградата, но тогава колабира. Люк Брайън пък уверява пожарникарите, че това не е шега и ситуацията наистина е сериозна.



Епизодът е заснет през ноември, а тогава пожарните служби в град Сънрайвър, Орегон публикуваха видеа и снимки с журито на American Idol. Според ET, проблемът е дошъл от изтичане на газ от кухнята на комплекса, в който се провеждат прослушванията.

Пожарникарите обърнаха ситуацията на шега и се явиха на прослушване. Трима от тях изпяха песента на Лайънъл Ричи „All Night Long“. След това беше време за снимки, на които присъства и Кейти Пери, което означава, че всичко с изпълнителката е добре.