Кичка Бодурова: Гъмов може само да бъде лакеят в колесницата на Преслава!

23 ноември 2015 | 11:28
Прочетена
7897
 

Кичка Бодурова е една от най-обичаните ни естрадни звезди вече десетилетия наред. Всенародната любов към певицата лъсна и по време на участието й във „ВИП Брадър", където цели 6 седмици зрителите я спасяваха от изгонване. Доскорошната съквартирантка вече прелетя океана, където сподели, че я очакват безброй лични и професионални ангажименти.

Часове преди полета си обаче тя даде интервю, в което бе по своему откровена. На изпроводяк Бодурова сподели, че дни след излизането си от Къщата тя все още се чувства под строго наблюдение, а най-искрената й мечта е прякорът й Баба Кица да се превърне в реалност, пише ''Всеки ден''.

- Как се чувствате след излизането си от Къщата?

- Чувствам се прекрасно! Получавам поздравления отвсякъде за достойното ми представяне.

- Очаквахте ли, че ще стигнете до финала?

- Честно казано, не го планирах. Аз знам, че имам много фенове, но ми се искаше дори да ги помоля да не настояват да оставам дълго. Не съм човек, който обича да се съобразява с другите и ми беше наистина трудно. Особено с някои - невъзпитани и грубияни.

- Доволна ли сте от победата на Джино и от подреждането на финала?

- Много... Той е прекрасен млад мъж, много чист и външно, и вътрешно. Много добър и затова наивността на места го подхлъзваше. Но аз най-много се радвах на него в Къщата.

- Трудно ли взехте решението да участвате в шоуто?

- Имах покани да участвам и преди, и все не успявах. Видях го като предизвикателство и каляване на нервите, компромиси с егото. И така се получи. Не съжалявам.

- Кой от съквартирантите ви разочарова най-много и защо?

- Не искам да си спомням. Но едно бих казала само - никога не съм предполагала, че може да съществуват толкова груби хора, на които не си направил нищо, а те държат в себе си вулкан от злоба. Предполагам колко мъчително се живее с подобна вътрешност.

- Кой бе най-тежкият момент в Къщата за вас?

- Когато се заклех в детето си и това не значеше нищо за някои безверни. Това бе като нож, забит в мене. Всеки, който е родител, може да разбере какво значи това.

- Извън Къщата бихте ли изгладили конфликта си с дует „Ритон"?

- Аз нямам конфликт с никого. Не обичам конфликтите и не ги започвам никога аз, но е нормално в един момент да не ти издържат нервите. За някои професионалната обида е по-важна от личната. За мен достойнството ми стои над всичко. Не обичам грозните, обидни думи. Обичам, когато се говори с факти, а не с грозни епитети. Но всеки е различен. Щом те се разбират - Катя и Здравко, това е важното. Пожелавам им много концерти в бъдеще! И да оправят отношенията си с родителите си. Това е толкова болно.

- Излязоха неопровержими доказателства, че сте изнесли концерт в „Сийзърс палас". Какво бихте казали на всички онези, които не спираха да повтарят, че лъжете?

- Никога не преувеличавам и не лъжа, защото съм много горд човек. Но това не е толкова важно. По-важно е, че публиката, която ме обича и идва на моите концерти, знае това и го чувства във всяка изпята от мен дума. По-важно е, че имам приятели, които ми вярват и знаят, че винаги могат да разчитат на мен.

- Смятате ли, че в предаването създадохте приятелство с някого и с кого?

- Не обичам големите приказки. Нека видим във времето какво ще се случи. Но аз ще поддържам връзка с двама със сигурност.

- Вълнувате ли се още от междуличностни войни - кой има по-големи успехи, кой е продал повече албуми?

- Знаете ли, знам коя съм и това ми звучи малко смешно. Никога не съм обичала да гледам в чуждия двор, нито съм се интересувала или сравнявала. А ако попитате колеги от моето поколение, може би ще ви обяснят малко по-подробно. Знам само какво съм направила аз и съм доволна и професионално, и житейски от себе си.

- Повярвахте ли на пламналата любов между Гъмов и Преслава?

- Преслава изглежда умно, талантливо и красиво момиче и направи малък театър, но не мисля, че ще има нещо сериозно между тях. Гъмов може само да бъде лакеят в колесницата на Преслава, който стои отпред, а не вътре.

- В ежедневието обичате ли да готвите? Често се карахте с Иво Танев за кухнята.

- Нека уточним това - не исках да готвя. Но когато някой приготвя храната на 15 души, трябва все пак да спазва някаква хигиена. Кристина си тръгна от шоуто с половин зъб от това. Пък и бях свидетел на неща, за мен неприемливи, за един добър готвач. Все пак и аз съм имала ресторант и съм наблюдавала главния ми готвач, на когото плащах $25 на час какво прави. В Къщата бяхме хора с различни разбирания и изисквания. Затова не упреквам никого. Аз съм яла седмици наред хляб и шарена сол. Важното бе да има мир и да не ме изкарват с големи претенции. Аз съм човек, който знае и 2, и 200.

- Какво мислите за звезди като Джорджано?

- Хм, Джорджано звезда ли е? То у нас всичко е възможно! Ами след като може да си продава стоката и има кой да му я купува?

- А за такива като Светлана и Моника?

- Попитайте Ернестина - тя ги познава по-добре.

- Подкрепяте ли лудориите, които прави дъщеря ви, и изобщо имате ли власт над нея да я контролирате по някакъв начин?

- Една Риана се снима гола... и много още. Всяко младо момиче иска да бъде харесвано. Кристи живее с първия си приятел, с него е от 10 клас. Може би защото не ходи по мъже, иска да се показва по този начин. Тя има прекрасно тяло, арт татуировки. Тя следваше и паралелно с това снимаше за списание „Тату". Издържаше се напълно сама. В началото бях против, но след като виждам, че го прави за удоволствие, защо не? Кристи е млада дама с висок морал... Или може би просто аз съм от старата генерация. Както навремето нашите родители не приемаха късите ни поли, та така и аз сега.


*ОЩЕ СЕКСИ СНИМКИ НА КРИСТИ ВИЖТЕ ТУК!

- Готова ли сте вече да бъдете баба?

- Да, разбира се! Това ще бъде сигурно следващият щастлив миг, дано го доживея. Даже казвам на Кристи: „Айде, направи ми едно внуче и ми го давай. Направо си го закарвам в България и ще идваш да си го виждаш от време на време".

- Мислили ли сте си някога какви щяха да ви бъдат сегашните години, ако ги изживявахте в България?

- Не, никога не съм си мислила за това. Но сигурно щях да правя нещо друго освен пеенето, може би нещо подобно, каквото правя и сега там. Винаги съм си мислела за старостта и някак си съм се страхувала не от бръчките, а от това да бъда независима и да мога да си посрещам нуждите. Аз съм бизнес дама и със сигурност щях да спретна нещо.

- Къде могат да ви видят вашите почитатели в България? Имате ли ангажименти?

- Всъщност ангажименти наваляха толкова много, само за Нова година имам отсега 6 покани, но за съжаление няма да мога да ги поема. Имам други планове.

- Работите ли върху нови песни?

- Преди да вляза в шоуто, записах 2 нови песни. Прекрасни са! Можете да ги чуете в интернет - едната се казва „Не продават любов" и другата от „Златният Орфей" - „Довиждане, любов".

- За какво смятате да похарчите хонорара си?

- Нека първо да го получа и ще помисля... Но със сигурност ще бъде похарчен в България!

Свързани новини

Галерии

Коментари

Мона Пена
30 ноември 2015 | 11:09

След многото поздравления за "достойното" й представяне, трябва да има и такива като мен, които не я поздравяват, а я порицават. Не за първи път в подобен формат тази злобна лелка проявява капризи и ако не е в центъра на вниманието, започва да нервничи и да злобее. Отвратителен характер и не зная докога ще се занимаваме с нея. В крайна сметка Гъмов и Преслава сами ще си решат отношенията и не е Кичка тази, която ще каже кой какъв е. Да си гледа моралната щерка, да върви да пее в някоя таверна и да се ожени още 4-5 пъти! Това разбира се е мое мнение и не го налагам на никой. Но самият факт как изклюкарства за другото шоу, в което е участвала и обиди всички от екипа му, говори за това какъв гнусен човек е. Да, навършва 60 години и изглежда относително добре, но именно заради това трябва да има реална представа за поведението си и за народната "любов".

24 ноември 2015 | 16:36

оле ле ле колко много злоба има в този бьлгарски народ,даже не искате да признаете колко добре изглежда една наистина хубава жена на 60 години,да след няколко дена Ки4ка прави 60г.

Аааааааааааа
24 ноември 2015 | 15:19

Дъртата курва Пичка Бродирова!:):)

24 ноември 2015 | 13:04

Злобна,лецемерка,долна егоистка,мръсна гадна твар!Марш!Go away,bitch!

Ружа
24 ноември 2015 | 09:01

Изглежда ХотНюз е нещо като подизпълнител на Биг Брадър.Упорито подържа версията за"романтична връзка" между Гъмов и Преслава.Кьораво,куцо и сакато разбра,че е било несполучливо театро,а те пак!

24 ноември 2015 | 03:00

В Биг Брадър лъсна лицемерието ѝ, целият театър, чрез който тя винаги си налага и постига каквото реши. Да не говори глупости, защото почитатели или не, хората много добре прозряха номерцата ѝ. Заплита интрига, настъпва или захапва някого, после - жертва: сълзи и циркове. Показа какъв играч е и в живота - не е искрена. Никога не е била. Разочаровах се от нея. Както и много хора.

23 ноември 2015 | 21:02

Моика и Светлана са курви защото се снимат голи, а дъщерята на Кичка като се снима гола е с много висок морал и "арт" драсканици по дебелия задник-смех.

23 ноември 2015 | 19:46

Тя първо да погледне дъщеря си дето изглежда като долнопробна проститутка

23 ноември 2015 | 19:41

Еее.как не млъкна тая дърта мръсна злоба

й
23 ноември 2015 | 19:10

Гъмов е едно пиянде,от където и да го погледнеш простак.Хубаво е човек като има образование поне да му личи ако не друго а за този гамен просто нямам думи

аз
23 ноември 2015 | 19:02

и пиян.

LU
23 ноември 2015 | 18:53

ABE OBRAZOVAN E SAMO,TOVA E PROBLEMA ;-)

23 ноември 2015 | 17:31

По-кротко, Кичке! Гъмов е образован мъж и не става само за каляската!

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Джулката само по мрежа

Младата майка като русалка

Сузанита показа задник за пълнолетието си

Остави пищното парти за догодина

Лепа Брена заголи гръд насред зима

Сръбската фурия се показа по розов бански

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Петър и Антония от "Фермата" се събраха

Пилотът и дизайнерката консумират връзката си тайно

Мъжът на синоптичка на Нова ТВ брутално убит

Ето голямата драма в семейството на Лора Георгиева

Най-големият бюст в попфолка проговори за проституцията в бранша

"Във всяка професия има гнили ябълки, но не хвърляйте камъка с лека ръка", изригна Силвия

Ето я първата ВИП-българка с ваксина

Специално летя, за да си бие инжекцията

Яна Димитрова още по-секси на 31

Бившата на Орлин Павлов празнува на Малдивите

Нели Рангелова:Цял живот съм с обвързани мъже

Певицата с любовна връзка с девера на Мими Иванова

Дани и Алекс: Заедно сме

Семейството обяви, че не са разделени с ново едночасово видео, което трупа гледания

Ето го апартаментът за 2 млн. на Гери Малкоданска

Синоптичката отказва да готви в модерната кухня

Мария Илиева: Изолацията ми дойде в повече

В началото на локдайуна обаче й било приятно

Папи Ханс-супер палав за тройка в леглото

Певецът с удар по бившата си Дара

Българска милионерка открита мъртва в Париж

Емил Димитров посвещава песен на Джулия Бул

Емил Конрад откри, че е италианец

Влогърът намери истинските си родители

Манчев купи на сина си Мерцедес за 200 бона

Христо вече бръмчи с новото возило, след като взе книжка

Тв и Риалити

Синът на Златка - нейно копие

Вижте Благой-младши на годинка и три месеца

Ново шоу конкурира Слави и Цитиридис

Оркестър и известни гости в предаването

Тита с годежен пръстен?

Певицата все по-секси с ММА боеца

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Съдят Спенс за домашно насилие

Рапърът нарича бившата си "целулитна пача" и "въртяна мастия"

Вижте Гъмзата с присадена коса (Видео)

Музикантът започна новата година с нова буйна прическа

Виж още от Издънки

Култура

Рут Колева издирва високи жени

Певицата набира статисти

Концертът на Ал Бано и Ромина Пауър се отлага

Поради извънредната световна ситуация

Най-добрите БГ филми този уикенд по БНТ2

Не пропускайте "Петимата от Моби Дик", "Горе на черешата" и "Спомен за близначката"

Виж още от Култура

Fashionista

От Преслава до Рая Пеева-всички без гащи

Сексапилните рокли създават впечатление че ВИП-аджийките нямат бельо

Синът на Златка стана манекен

Плеймейтката все по-често го показва в социалните мрежи

Първо в Hotnews.bg!Мегз затвори бизнеса си

Спира сайта и магазините след 10 години, в които бе преследвана от данъчните и комисията за защита на потребителите

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.