Естрадната фурия Кичка Бодурова мина на чалга забавления. Неочаквано за музикалните вкусови претенции на голямата певица, тя бе забелязана да купонясва под ритмите на лекия жанр в дискотека в Студентски град, видя HotNews. 

Бодурова беше в компанията на чаровен младеж, който незапознати със семейното положение на звездата помислиха за нейн син. Всъщност тя е майка единствено на дъщеря. Момчето, което я придружаваше бе нейния пи ар и мениджър Евгени, обясниха запознати. На сепарето, където беше настанена бе забелязана и силиконката Катрин Вачева, с която Кичка се запозна и съжиталстваше под един покрив във "ВИП Брадър".

Кичка щурмуваше парти по случай откриването на новия фолк клуб E11even. Очевидно обаче чалгата много не и понасяше и естрадната дива си тръгна от забавата малко след полунощ, като пропусна гвоздея на вечерта - лайвът на Фики Стораро.

На събитието бяха забелязани и други популярни личности, сред които дупнишката Мадона Сашка Васева, бизнесменът Христо Сираков, плеймейтката Нора Недкова. Семейство Петканови - Даниел и Алекс пък бяха водещи на партито, а Николета Лозанова и Ники Михайлов, които са рекламни лица на заведението, бяха най-сниманата двойка на вечерта.