Край с войната между Кичка Бодурова и „Ритон"! Броени месеци след като втрещиха своите фенове с грандиозни скандали помежду си, родните звезди намериха сили да си простят.

Само преди няколко дни в телефонен разговор те са си казали „Честита Нова година" и са заровили томахавките, научи сензационно „Всеки ден". Нещо повече - Кичка лети за България от САЩ специално за концерта на Катя и Здравко през пролетта.

Вечно лютият Здравко бил невероятно доволен, като чул, че Бодурова смята да дойде чак от Америка специално за латино шоуто в НДК, което „Ритон" подготвят. То е насрочено за 6 април. Изпълнителката на „Пея за всички приятели" даже обещала да доведе лични познати от Вегас, за да се насладят на южните ритми на ритонците.

*кадри: Нова ТВ

„Да си простим! То, ние ако не се подкрепяме помежду си, кой?", казала Кичка на своите доскорошни врагове. Катето пък се трогнала до сълзи от облекчение, че най-после дружбата им отново е подновена след нападките и сръдните във „ВИП Брадър". „Знаех си, че Кичка ще забрави обидата, тя ни познава, че не сме лоши хора, та да си правим мръсно един на друг", споделила певицата с най-внушителната гръдна обиколка в България.

Самата Бодурова от своя страна пък смятала да покани Катя и Здравко на свой концерт, ако прави такъв. Тя почти всяко лято си идва в България и спретва турнета из страната, като се хвали, че всичките й изяви минавали в претъпкани зали. Така звездите на родната естрада щели да докажат през цяла България, че всичко лошо помежду им е погребано завинаги и да спрат клюките по свой адрес.

Източник: slava.bg, заглавна сн. Булфото