Ким Кардашиян Уест увери, че за нея пускането на новите й три благоухания е като цяла нова глава в автобиографичната й книга, съобщи Контактмюзик.

37-годишната телевизионна знаменитост пусна парфюмите, след като повече от година е работила над създаването им. Тя поясни, че е много развълнувана, защото смята, че появата им на пазара бележи нов етап в живота й.

Ким, която по-рано тази година създаде своя собствена линия грим, използва социалните мрежи, за да даде подробности за новите си парфюми. Ким, която има 23-месечен син (Сейнт) и 4-годишна дъщеря (Норт) от съпруга си, рапъра Кание Уест, постна видео материали в Инстаграм.

"Най-после на пазара се появява парфюмът Crystal Gardenia, над който съм работила повече от година. И преди съм пускала парфюми, но над този имах творческия контрол. За мен това благоухание е като нов етап в живота ми", каза тя.

Риалити звездата отбелязва, че с покупката на всеки от новите продукти потребителите ще получат бележка и три миниатюрни кристала. Ким допълни, че всеки от продуктите включва един от любимите й аромати - на тубероза, агарово дърво или розов жасмин.