Светската лъвица Кортни Кардашиян наскоро роди второто си дете, а милата Ким още няма никакъв принос към продължението на знаменитата фамилия!

Ким Кардашиян е неотлъчно до приятеля си, рапъра Кание Уест. Клюката от доста време носи, че младокът копнее да свие семейно гнездо с любимата. Той дори извадил старите стилни бижута на майка си и едно от тях занесъл на елитен ювелир, за да го преработи в годежен пръстен за Ким. При това сам скицирал фамозното бижу, като се съобразил с предпочитанията на звездата. На времето така направил и Брад Пит, припомнят светски репортери.

Ким Кардашиян, която е твърдо в списъка на най-високоплатените ТВ-звезди, на практика би могла и сама да отглежда детенце – не й трябва финансово /мъжко/ рамо! Може би тя е решила да не изчаква повече мотаенето на Кание и да хване бика за рогата.

Както съобщава сайтът purepeople.ru, таблоидите са тиражирали новината, че Ким търси сурогатна майка за детенцето си, пише kliuki.bg. Според публикациите Ким хем иска да стане мама, хем е наясно, че моментът не е подходящ да прекъсва кариерата си и да губи разкошната си форма!

Изискванията към сурогатната майка са строги и Ким няма да отстъпи от тях. Младата жена трябва да е добра, грижлива, чистоплътна, порядъчна и още цял куп положителни характеристики. За това – какво мисли по въпроса Кание Уест, в жълтите колонки няма и дума!