За пореден път менторът от "Гласът на България" Кирил Маричков се заканил да напусне риалитито.

Щурецът отдавна съжалява, че е приел поканата да участва в шоуто на Слави Трифонов. То забавило работата по третия му солов албум. Освен това шоуто му носело негативни емоции, а елиминациите му причинявали дискомфорт, пише blitz.bg.

Харесвал колегите си, с които се забавлявал, но чувството, че слага край на нечии надежди, го травмирало.

“Много хора не ми вярват, че ми става мъчно, когато трябва да изгоня някой от шоуто, но това е самата истина. Всеки път ми става все по-трудно да правя това. Всички изпълнители, които съм подбрал, пеят много хубаво и всеки е силен в своята област. Мъчно ми е за всеки, който си отива, и ми се иска да не ми се налагаше да отстранявам участници от моя отбор” – заяви Маричков.

Менторът се чувал с напусналите участници и се разбрали да поддържат отношения и след като шоуто приключи. Той дори обещал на някой от тях да им помогне в музикалната кариера с каквото може. Щурецът бил наранен и от скандала около сина на Ваня Костова - Боян Михайлов, за когото писаха, че е с протекции от страна на ментора си.

Заради злобните клюки, че Боян е с протекции в шоуто, Маричков се принуди да го отстрани, а колежката му Ваня му се разсърдила.

На всичкото отгоре наскоро музикантът бе назначен за програмен директор на новото радио "България от еър", където щял да се подписва срещу заплата от 3 000 месечно.

Снимка: Bulphoto