Нямаше как Flirt Ibiza парти групата да пропусне да посети и Cafe Del Mar! Това не е просто клуб на остров Ибиса, не са просто сборници с чилаут, Cafe Del Mar е институция, усещане, нирвана. Нарицателно за парти, красота, море и най-красивите залези по целия свят.

Cafe Del Mar е крайбрежен бар, който от 80-те укротява душите на лудите рейвъри със своите сетове, които носят едновременно еуфорията на плажен флирт, меланхолията на средиземноморски залез и най-вече уникалния музикален вкус на Падиля. Когато първата компилация "Cafe Del Mar - Ibiza" излиза през 1993 г., тя все още е местен продукт, макар да включва парчета на "Лефтфийлд", "Ъндъруърлд", Уилям Орбит и "Сейбърс ъф Парадайс". Само две-три години по-късно пазарът е наводнен с компилации, които съдържат в имената си думите "Ибиса", "Дел Мар" и се опитват да повторят неподражаемия стил.

Нашата парти банда се докосна до тази историческа в музикален план точка от света, забавлява се на макс, танцува на плажа, посрещна залеза… просто истински вълнуващ завършек на Flirt Ibiza парти тура!  Тръгването от Ибиса бе тежко за всички, но споменът ще е вечен, със сигурност. Емоция, която се случва веднъж в живота. Ето какво казаха и нашите парти маниаци:

"Пътешествието на живота ми, ВЕЛИКО беше!"

"Ще разказвам на внуците си за ‎Flirt Ibiza парти тура!"

"Благодаря ви), че сбъднаха мечтата ми!"

„Незабравимо изживяване, още немога да повярвам, че всичко това ми се случи!“