Една от емблематичните за соца изпълнителки - Йорданка Христова, ще е сред звездите в третия сезон на култовото риалити „ВИП Брадър", научи „Всеки ден".

Продуцентите на шоуто начело с Нико Тупарев отдавна водели преговори с естрадната прима и любимка на Фидел Кастро, която буквално „щяла да избие рибата" с историите си за Куба и преживяванията си там, били сигурни организаторите.

Данчето е изключително желан участник и заради лесбийските наклонности на дъщеря си Ивана, която наскоро си призна, че си пада по жени, и дори забърса бившата възлюбена на Люси Дяковска - Камелия.

„Все още обмислям дали да се съглася, нямам окончателен отговор. По всяка вероятност обаче ще приема", сподели пред наш репортер Христова. Тя получила договор, който в момента преглежда с адвокатите си.

Ако каже „да" обаче, славната певица няма да е със статута на обикновен участник, а по-скоро на гост звезда. Предвижда се Данчето да погостува на виповете едва 5 дни - от понеделник до петък, като за удоволствието да я имат в „Образцовия дом", продуцентите ще се бръкнат с над 80 хиляди лева. Именно тлъстият хонорар накарал певицата да размисли върху предложението.

И докато незастаряващата звезда на българската естрада сериозно се замисляла дали да извади личния си живот на показ, то колегата й Благовест Аргиров категорично отказал въпреки тлъстия хонорар, който му предлагали. „Има неща, които не искам хората да знаят за мен. Те са си за най-близките ми", коментира единият от култовите братя Аргирови.