Певецът Кондьо, който преди месец навърши 50 години, е отпразнувал юбилея в тесен семеен кръг.

„Празника го посрещнах със семейството си – с децата, със съпругата си и с няколко приятели.

Каква равносметка да си правя?! В живота има възходи и падения. Аз съм доволен от живота си и най-вече от Господ, че ми е дал да живея толкова години”, споделя той пред „ШОУ”.

Певецът, който прекара няколко години в затвора, заяви, че не пожелава такава съдба и на най-големия си враг. Кондьо е категоричен, че колегите му от фолк бранша са се радвали, че той е зад решетките. Нито един от тях не отишъл на свиждане, добавя певецът от Сливен.

„Всичките се радваха на моята зла участ! Ако някой колега, с когото сте били близки, не дойде да те навести в затвора – какво означава това? Значи те е мразил! Аз съм на „Здравей-здрасти“ с всички, аз не ги мразя. Ако аз не прощавам, Бог на мен няма да прости, разбираш ли?

Давал съм много пари на колеги, десетки хиляди лева, а те не са ми пратили поне едно парче салам в затвора!

Всеки си има свой живот, свои проблеми… Вземал съм ги по участия, уреждал съм ги, давал съм им пари, вкарвал съм ги в правия път, но те живеят вече в някакъв друг свят - световете ни са други. Аз го разбирам по един начин, те - по съвсем друг.

Как да го убедиш, че трябва да бъде смирен, да обича – не може, но оставям всичко и прощавам всичко”, обяснява Кондьо, който през 2006 г. е осъден на 10 г. затвор и глоба от 100 000 лв. заради трафик на две жени и склоняване на едната към проституция.