Фолк динозавърът Кондьо, който беше за известно време зад решетките, вече от няколко години не спира да работи и да прави нови и нови песни.

В "Жените говорят" по Тв7 той сподели бъдещите си творчески планове.

"Искам да опитам да пея в операта. Не ми е детска мечта, но се надявам да науча много добре някоя песен и да я изпея. Искам да пея всякаква музика. Защо пък и на английски да не изпея нещо? За мен няма граници музиката. Няма лоша песен. Има добро и лошо изпълнение", категоричен бе Кондьо.

Певецът заяви още, че не би участвал в риалити формат от типа на "Музикална академия": "Няма да имам никакъв проблем, пея от 1996 г. но ще ги бия всичките и няма да е интересно", шеговито подхвърли той. За него тези предавания са губене на време и като много други бг звезди не би желал да се замесва с тях.

Изпълнителят на "Доко, Доко" не скри, че докато излежавал присъдата си за склоняване към проституция, бил променил много неща в себе си:

"Не препоръчвам на никого да влиза в затвора, но там като си, усещаш какво значи свободата. Като птичка в клетка си. И като излезеш навън, оценяваш какво губиш, когато си вътре", съжалява за стореното Кондьо.