Фолк певецът Кондьо сподели пред камерата на BLife, че спазва дистанция и не допуска до себе си упоритите фенки.

Той подчерта, че от 2009 година е нов човек, който държи на семейството си.

„Обичам фенове, пея им до сутринта, раздавам се, но дотам. Стремя се да вървя в правилния път“, каза Кондьо.

Легендарният изпълнител заяви пред камерата на BLife, че в криза във фолка има, въпреки че все още получава бакшиши от верни почитатели.

„Има бакшиши само да знаеш как да си ги взимаш“, допълни той.

Кондьо отново призна, че след излизането от затвора е останал с много малко приятели до себе си.

„Аз не им се сърдя. Простил съм на всички, защото на мен Бог няма да ми прости“, обясни вярващият певец, който уточни, че няма човек, на когото може да разчита освен семейството.  

Относно приятелите между изпълнителите, той се похвали, че подържа приятелски отношения с всички и няма вражда с никого.

Кондьо призна пред камерата на BLife, че иска да направи нещо добро за жителите на Сливен и вече е започнал да реализира част от мечтите си.

„Искам да храня хората. Да направя ресторант и да храня социално слабите. Да покажа своята любов към Бог,  колко държа на него, защото той всичко ни дава, а ние какво му даваме?!“, пита певецът.

Той допълни, че е нормален човек, който ходи на църква в определени дни, но най-вече в неделя.

Кондьо издаде, че продължава да прави нови песни, с които да радва феновете си.  На въпроса дали няма да изненада с нов дует между него и легендарната фолк певица Лия, той отговори:

„На драго сърце, но Лия в момента е възпрепятствана. Има дете“, каза той и допълни, че ще предложи подходяща песен на друг обичан изпълнител. „Ще предложа на една певица и мисля засега на София Маринова. Имам една хубава песен и се надявам да й хареса“, разкри Кондьо.