Фолк легендата Кондьо винаги се е доверявал и разчитал на своите продуценти.

Певецът, успял да направи едни от най-големите фолк хитове през 90-те, е на мнение, че всеки изпълнител трябва да има хора, които да са му точен критерий в професията, пише signal.bg.

"Човек цял живот се учи, според мен е така. Сам не може да си видиш и да си чуеш грешките, трябва да ти ги кажат. Има такива, които вече се мислят за някои и вирват носа си. То на Майкъл Джексън и на другите световни звезди си има хора, които им казват какво да пеят, какво остава за нас" - обяснява той.

Кондьо издава първия си албум "Мъни, мъни" през 1998 година с Ара аудио-видео и досега остава верен на продуцента си Ненчо Касъмов.

"Много добре се работи с Ненчо Касъмов - весело. Някой път може и да се поскара, ако направиш някой гаф. Но в най-трудните моменти е бил до мен, в най-трудните...и му благодаря! От Виктор Касъмов - шефа на Ара, също съм видял хубаво, когато компаниите бяха едно. Аз съм свикнал с тези хора" - споделя певецът.

Кондьо е на мнение, че е добре да са обособени две компании, защото между изпълнителите има конкуренция и стремеж за повече качествени песни:

"Всеки певец има амбиция. Трябва да си сверяваш часовника" - разсъждава изпълнителят на Diapason Records.