Коцето и новата му годеница Надежда чакат бебе, убедени са всички след последното интервю на фолкпевеца.
„Тъй като двамата с Надя сме суеверни, няма да ви казваме. Предстоят ни само хубави мигове! Ще разберете след няколко месеца”, хвърли бомбата той.


Тръгвайки по горещата следа, „ШОУ” също стигна до извода, че е напълно възможно русокосата студентка да е бременна. Народното издание се добра до най-новата снимка на Коцето и Надя, на която ясно си личи изпъкналото й коремче, върху което фолкпевецът е положил нежно и бащински ръката си...

Както първи писахме още през март, Константин и Надежда се сгодиха без много шум. Тогава бдителни агенти на вестника засякоха двамата да си избират пръстени в МОЛ-а на столичния бул. „Стамболийски”. Те прекараха повече от час в най-скъпия бутик за бижута, откъдето си купиха две еднакви халки от бяло злато. Явно още тогава Коцето и Надя са знаели за щастливото събитие, навързват нещата светски хроникьори и припомнят думите на блондинката при първото й тв интервю през февруари: „Много обичам Константин и искам да имам дете от него”.

Откакто гръмна новината за предстоящата им сватба, изпълнителят на „Черна роза” избягва категорично да коментира темата. Единственото, което бившият на Райна сподели, е, че не иска да разкрива публично плановете си. „Тъй като двамата с Надя сме суеверни, няма да ви казваме.

Предстоят ни само хубави мигове! Ще разберете след няколко месеца”, изпусна се обаче той. Плейбоят на фолка заяви още, че е много доволен от това, че настоящата му годеница не го ревнува и я похвали, че се представя перфектно в леглото. „Тя е млада, а аз съм жребец. Правим секс толкова често, колкото ни се иска!”. Явно „репетициите” вече са дали своя резултат, подхвърлят негови приятели. „Независимо че засега мълчат, то скоро ще се види - бременност и кашлица не могат да се скрият”, коментират в Интернет.